maandag 3 oktober 2011

Dag 1, eindelijk! op vakantie

Eindelijk. Het is 3 oktober. Voor veel Leidse inwoners een dag om naar uit te kijken. Het Leidsche ontzet wordt groots gevierd in de hele stad.
Ook de familie Slutter kijkt al weken uit naar deze dag. Wij geven echter niets om het Leidsch ontzet maar wij gaan vandaag eindelijk op vakantie! Dit jaar is extra speciaal omdat we met drie personen gaan, Bas (31 jaar, aka: papa), Connie (28 jaar, aka: mama) en Luc (9 maanden aka: boeffie). Onze eerste vakantie al gezinnetje dus.

Na een ochtend van inpakken en inladen vertrok de bus (geleend van opa) vanuit Leiden naar het Zeeuwse Renesse. "zijn we niets vergeten?" ging de eerste kilometers door ons hoofd maar nog voordat we op de snelweg waren was het vakantiegevoel ingedaald. In rap tempo reden we naar Renesse. Hoe dichterbij we kwamen hoe mooier de omgeving werd. Duinen, groen en vooral veel water gingen aan ons voorbij. Dat is wel even anders als de randstad. 

lekker knus....

Tegen het eind van de middag kwamen we aan in strandpark "de Zeeuwse kust" in Renesse. We werden bijzonder vriendelijk ontvangen bij de receptie. Op het park is alles aanwezig om een gezellige week te hebben. Er is een snackbar, een restaurant, een supermarkt, een zwembad, een speeltuin en zelfs een kinderbioscoop. Huisje 112 wordt voor deze week "huize Slutter". Het huisje is bijzonder knus wat erg gezellig is. Het was wel even passen en meten om het bedje van Luc ergens tussen te passen maar uiteindelijk is het gelukt. Luc slaapt deze week gezellig bij papa en mama op de kamer.


Luc inspecteerd het huisje


Nadat we alle spullen uit de auto hadden geladen zijn we naar het zwembad gegaan. Een heerlijk zwembad dat we deze middag helemaal voor ons alleen hadden. Luc vond het geweldig om lekker in het water te spelen en vooral het in de lucht gooien voor een bommetje bleek een succesnummer.
Na het zwemmen hebben we lekker in het huisje gegeten waarna Luc naar bed ging en papa en mama nog even lekker van hun avond konden genieten.

2 opmerkingen:

  1. Ik wil een foto van jou met Luc als bommetje het zwembad in :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt goed! Have fun allemaal!
    Groetjes Ghis (38 jaar, aka: jaloers!) ;-)

    BeantwoordenVerwijderen