donderdag 13 oktober 2011

Dag 6, LEKKER WEER!!

  
He, horen we dat nu goed? Of eigenlijk, horen we dat nou niet? Geen wind, geen regen. Snel deden we het gordijn open en ja hoor... Het was zowaar lekker weer. Gelukkig maar want we wilden vandaag een stuk gaan fietsen. Na het ontbijt en een kort slaapje van Luc stapten we op de fiets richting Petten. De heenweg ging lichtglooiend over een fietspad tussen de duinen en de weg in. Er stond weinig wind maar het was wel een beetje fris. Na een goed half uur fietsen kwamen we aan in Petten. De lokale kroeg voorzag ons van verse koffie met een flink stuk zelfgemaakte appelgebak. Al etend keken we naar de opbouw van de kermis die er waarschijnlijk gaat komen. Het was niet veel maar Petten is ook niet zo groot.

PANNENKOEKEN!!!

Na de koffie deden we een paar boodschappen en stapten we weer op de fiets. De terugweg namen we de route door de duinen. Een prachtig stuk Nederlandse natuur om doorheen te fietsen. Het was heerlijk rustig op het onverharde fietspad en de uitzichten waren zeker de moeite waard. De heuvels waren soms best pittig, zeker als je een druk toeterende Luc voorop je stuur hebt zitten. De terugweg was iets verder fietsen maar we kwamen na iets minder dan een uur weer terug bij ons huisje. Daar was het tijd voor pannenkoeken!!. Bas leefde zich uit in de keuken en Connie en Luc aten ze heerlijk op.
 
Na het middagslaapje van Luc gingen we wederom naar de Holle Bolle Boom in Tuitjeshorn. Het zwembad was ons de vorige keer erg bevallen en dus gingen we nog een keer. Het zwemmen was wederom een groot feest. Luc is zelfs voor het eerst van zijn leven van een glijbaan geweest. Hij vond het geweldig! We hebben er een filmpje van gemaakt, klik HIER om hem te bekijken.
Een uurtje zwemmen is wel de max voor Luc dus gingen we lekker fris en moegezwommen naar huis voor een lekkere kipkerrie. Luc kreeg ook iets lekkers, misschien kunnen jullie aan de foto raden wat dat was....
 
Morgen is het alweer de laatste dag van onze fantastische vakantie, jammer maar ook wel lekker dat we weer in ons eigen bed kunnen slapen.

Wat heeft luc gegeten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten