zaterdag 8 oktober 2011

Vakantieweek 2, dag 1

Vakantieweek 2, dag 1

Na een korte onderbreking thuis in Leiden zijn we zaterdag doorgereden naar Sintmaartenszee. We moesten de sleutel ophalen bij de VVV in Callantsoog wat 10 minuten verder lag. Bij de VVV kregen we naast de sleutel een flinke tas met folders mee over de kop van Noord-Holland en alles wat er te beleven is. Als we alles willen doen uit de folders dan zouden we aan een maand vakantie nog niet genoeg hebben. 
Gewapend met de sleutel reden we naar Sint Maartenszee. Een metropool gelegen tussen Callantsoog en Petten. Ons huisje staat op een klein knus park. Nou ja, huisje. We leven deze week in een grote villa van alle gemakken voorzien. 

Nadat we alle spullen hadden uitgeladen zijn we naar de supermarkt gereden. Vlakbij het huisje zit een klein winkeltje maar op 10 minuten rijden zit een groot centrum waar we wat meer keuze hadden. Opa en oma kwamen gezellig mee eten vanavond. Een gezellig avondje volgde. Opa en oma besloten om te blijven tot zondag. We hebben tenslotte plek zat! We namen met z'n allen de folders door om te kijken waar we morgen heen zouden gaan. Keuze genoeg. 

Helaas is er geen mogelijkheid om op internet te gaan, behalve via de telefoon dus het is nogal behelpen en het is niet mogelijk om foto's te plaatsen. Als de mogelijkheid er is dan proberen we wat foto's te uploaden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten