maandag 10 oktober 2011

Dag 3, Je bent zelf een Holle bolle boom


Alles ingepakt, we kunnen gaan!

Maandag alweer. Dat betekent dat we nog maar 1 weekend vakantie hebben. Gelukkig zit er nog wel een hele week plezier voor. Dat scheelt weer.
De maandag begon behoorlijk uitgerust, Luc had netjes het klokje rond geslapen en Bas en Connie hebben bijna net zo lang geslapen.
We besloten wederom naar Tuitjenhorn te gaan. Dit keer naar de Holle Bolle Boom. Het park zou bestaan uit een binnen, een buiten en een plons! Zwemspullen mee dus.


We wisten de weg nog van gisteren dus binnen een kwartier stonden we voor de ingang: een gigantische appel. Het weer buiten was niet goed genoeg voor het buiten park. Ook was Luc hier nog een beetje jong voor. Binnen was echter geweldig. Het was een grote hal, helemaal vol met klim- en klautertoestellen voor jong en oud (we zagen zelf ouders door de speeltoestellen rennen). Midden in de hal was een mooie grote ruimte voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Helemaal goed dus voor Luc. Bas en Connie namen een kop koffie en Luc verkende zijn speelterrein. Ook dit deel van het park is denk ik vooral geweldig voor iets oudere kinderen maar het was ook nu al zeker de moeite waard.
Het allerleukste (dat was te verwachten) voor Luc was de Plons. Een themazwembad helemaal ingericht voor kinderen. Er was een kinderbadje met heel veel verschillende speeltoestellen en speeltjes. Er was een iets dieper zwembad waar wij samen konden zwemmen en je kon zelfs met waterkanonnen schieten. Het zwemmen was dus een groot succes maar er moest ook gegeten en geslapen worden. Op naar onze villa dus.
Het middagprogramma was lang onbekend maar uiteindelijk viel de keuze op een ritje naar Schagen. Een klein stadje in de buurt waar we hoopten wat boodschapjes te kunnen doen. Het bleek een behoorlijk groot centrum waar we even lekker konden shoppen. Een tas en wat andere spullen rijker gingen we weer huiswaarts. Thuis hadden we lekker stampot andijvie met een rookworst (lekker hollands).

Wat we de rest van de week nog gaan doen moeten we nog even bekijken. Er is zoveel keuze dat we jammergenoeg moeten kiezen. Wij zijn benieuwd maar als iemand nog suggesties heeft dan horen we ze graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten