vrijdag 14 oktober 2011

Dag 7, een lekkere afsluiter

Toen we wakker werden keken we onze ogen uit. Het was al kwart voor 8, Luc had voor zijn doen behoorlijk uitgeslapen. Een lekker begin van de dag dus.

Pff Heuvel op..
  
Na het ontbijt vertrokken we met de auto naar Callantsoog. Hier hebben we een lekkere strandwandeling gemaakt. Het zonnetje scheen en de wind was rustig. Prima weer dus. Na de strandwandeling hebben we nog een lekkere kop koffie gedronken. Vlak voordat we de auto in wilden stappen zagen we plots een winkel met kinderkleding en een groot bord "aanbieding". Daar moesten we naar binnen dus. Een leuke broek, trui en een sjaal voor Luc was het resultaat.
Het Zwanenwater
Na het middagslaapje van Luc reden we naar een natuurgebied dat vlakbij ons huisje ligt, het Zwanenwater. Hier konden we, tegen een kleine vergoeding, kiezen uit verschillende wandelingen door dit mooie natuurgebied. Ook deze wandeling was weer een hele leuke. We zijn erg blij dat het de laatste dagen toch nog mooi weer is geworden zodat we de omgeving ook nog op deze manier hebben kunnen verkennen.

Na de wandeling besloten we om nog een laatste keer uit eten te gaan. Het werd restaurant "Woest" op het strand van Callantsoog. Hier hebben we heerlijk gegeten, een behoorlijke biefstuk voor Bas en een lekkere moot tonijn voor Connie. We hadden een rustig hoekje in het sfeervolle restaurant waardoor we prima met Luc konden zitten. Bij het toetje kreeg Luc zelfs een eigen bolletje vanille-ijs. Heerlijk vond hij het!

Stokbroodje vooraf


Een heeeeerlijk hoofdgerecht bij Woest!
Terug in het huisje kunnen we terugkijken op een supervakantie. We hebben heel veel leuke dingen gedaan en gezien. Het is eigenlijk gek dat je zo dicht bij huis zoveel dingen hebt waar je eigenlijk geen weet van hebt. Onze conclusie is toch wel dat je de leuke en mooie dingen op de wereld helemaal niet zo ver van huis  hoeft te zoeken. Zeker met een kleintje is er in eigen land misschien nog wel het meeste te doen.


Iedereen bedankt voor het lezen van onze verhaaltjes. Wij hopen dat jullie het leuk vonden en er misschien wel wat ideeen uit hebben kunnen halen voor toekomstige vakanties of dagjes weg. We zouden het leuk vinden als jullie hieronder kort willen laten weten wat jullie ervan vonden.


Groetjes en misschien tot een volgende blog,
Bas, Connie en Luc Slutter.


Een mooie afsluiting van een mooie vakantie!


1 opmerking: