donderdag 6 oktober 2011

Dag 4, FF rustig.

Het regent, het regent....
De vierde dag van onze vakantie begon met heel veel regen en wind. Omdat Luc vroeg wakker was wilden we gaan wandelen maar dat zat er helaas niet in. Gelukkig is er op het park een mooi zwembad en daar hebben we dan ook gebruik van gemaakt. Het was er weer lekker rustig en dus konden we uitgebreid spartelen, drijven, gooien en spelen in het zwembad. Na het zwemmen genoten we weer van een heerlijke warme chocolademelk met slagroom.
De middag stond in het teken van ontspanning. Met een flinke regenbui op de achtergrond ging Luc lekker naar bed en wij deden zo min mogelijk. Lekker op de bank met een boekje, de tv en een drankje.

wind tegen
 Aan het begin van de avond vertrokken we te voet naar strandcafe DOK. Hier hadden we afgesproken om een lekker hapje te gaan eten. Het was voor ons de eerste keer dat we met Luc erbij uit eten gingen dus het was wel even spannend hoe het zou gaan verlopen.
De kaart was veelbelovend. Alles was lekker dus eerst maar eens kiezen wat we wilden eten.
Uiteindelijk koos Bas als voorgerecht voor oesters en Connie voor een carpaccio. Luc verorberde in recordtempo een soepstengel.
Als hoofdgerecht nam Bas een flinke pas Zeeuwse mosselen (hoe kan het ook anders) en Connie at een heerlijke varkenshaas. Luc deed zich te goed aan de door Connie gemaakte witlof. Het eten was erg lekker en ook drankjes waren prima (oa een Brugse zot voor Bas).
Als toetje stond er een Zeeuws kaasplankje voor Bas en een roodfruittaartje met mangosorbet voor Connie en Luc. Vooral de aardbeiden en de slagroom waren een succes voor de kleine man.
Mede door de winderige dag, het chloor van het zwembad en de Brugse zot waren we na het eten snel toe aan ons bed.
Morgen staat de terugreis alweer op het programma. Een nachtje thuis en dan vertrekken we alweer richting St. Maartenszee voor deel twee van onze vakantie aan de Hollandse kust. Ook hier doen we natuurlijk weer uitgebreid verslag van.


Voorgerecht

Hoofdgerecht

nagerecht





2 opmerkingen: