woensdag 12 oktober 2011

dag 5, ruuuustig...

Woensdag, we hebben nog steeds regen en de binnenprogramma's beginnen op te raken. Gelukkig krijgen we vanaf morgen beter weer als we het KNMI moeten geloven.
Deze morgen besloten we naar het lokale zwembad te gaan. Lekker dichtbij het huisje. Eenmaal aangekomen bleek het bad een beetje tegen te vallen. Luc mocht niet in zijn zitband want dat zou gevaarlijk zijn (??) dus moest hij zwembandjes om. Deze waren zo groot dat hij vervolgens zijn armen niet meer kon bewegen. Een grappig gezicht maar niet echt leuk voor hem. De zwemjuf was onverbiddelijk. Geen bandjes = niet zwemmen. Na een krap half uurtje besloten dan maar om weer huiswaarts te keren voor een rustig middagje.

's Avonds reden we naar Callantsoog om lekker uit eten te gaan. We kwamen terecht in het restaurant "iegenwies", midden in het centrum van het dorp. Het eten hier was erg, maar dan ook erg lekker! We namen een Saté en een Dorada en als toetje een kaasplankje. Erg lekker en het was een groot voordeel dat het personeel er rekening mee hield dat we een baby bij ons hadden.

Na het eten reden we naar huis waar Luc lekker naar bed ging. Wij keken alvast wat we de laatste twee dagen zouden gaan doen. We willen graag nog een keer zwemmen in de Holle Bolle Boom en we willen de omgeving nog een keer verkennen op de fiets. Een dagje Enkhuizen zit er jammergenoeg niet meer in. Het is een uur rijden en dat is niet zo handig als Luc nog twee keer per dag slaapt. We bewaren de folders wel en zullen over een tijdje zeker de stad een keer gaan bezoeken want we zijn erg nieuwsgierig geworden door de folders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten